فیلم سینمایی
نقد و بررسی فیلم بانوی بهشت (The lady of heaven)؛ تفرقه افکنی شیعیان انگلیسی

بانوی بهشت (The Lady of Heaven)(سيدة الجنة) یک فیلم سینمایی انگلیسی در ژانر تاریخی، اکشن و درام به نویسندگی یاسر الحبیب (متولد 1979) روحانی شیعه اهل کشور کویت و صاحب شبکه تلویزیونی” فدک”، موسس “اتحادیه خدام المهدی”، موسس مسجد المحسن در فولمر، نویسنده چند کتاب و فیلم بانوی بهشت است. به کارگردانی الی کینگ ( خواننده لس آنجلسی).
با بازی:
دنیس بلک (هنرپیشه بریتانیا در نقش بی بی). گابریل کارتاد در نقش لیث لانراوی. لوکاس باند (بازیگر بریتانیا در نقش جمال). ری فیرون ( بازیگر سیاه پوست بریتانیا در نقش ابوبکر). مارک آنتونی ( در نقش عمر). کریس جرمن از انگلیسیهای مهاجر آمریکا و از بازیگران مجموعه تلویزیونی لوسیفر در نقش بلال. اسکار گارلند ( در نقش رائد) و آلبانه کورتوا ( فرانسوی و در نقش فاطمه لانراوی). اندرو هریسون در نقش قنفذ. سامی کریم در نقش خالد بن ولید. دیمیتری آندریاس در نقش سلمان فارسی. دیوید کاتساروا در نقش ابوسفیان بن حرب.
در سایتها مشخصات صحیح و کاملی از عوامل فیلم وجود ندارد.
محصول سال ۲۰۲۱ و تولید شده توسط شرکت خصوصی انلایتند کینگدم (به انگلیسی: Enlightened Kingdom) است. این اولین فیلمی است که توسط این کارگردان و شرکت ساخته شدهاست.
کمتر می توان سوابقی از بازیگران و عوامل فیلم بانوی بهشت به دست آورد. اما شخصیتی چون یاسر الحبیب و ارتباط او با فرقه انگلیسی شیرازی کاملا شناخته شده است که در ادامه به آن می پردازیم.
داستان فیلم بانوی بهشت
این فیلم که بر اساس داستان زندگانی دختر پیامبر اسلام، فاطمه زهرا ساخته شده است. این فیلم دوران معاصر را به دوران صدر اسلام و حوادث پس از درگذشت پیامبر اسلام گره میزند.
در سال ۲۰۱۴ لیث، پسری که در بحبوحه حمله گروهک داعش به عراق، کشته شدن مادرش به اسم فاطمه را توسط داعش جلوی چشمان خود میبیند. پس از آن در میان جنگی خونین، یکی از جنگجویان حشد شعبی به نام رائد، او را نجات میدهد. سپس لیث را به فرزندی قبول میکند و او را با خود به بغداد منتقل میکند. رائد پسر را به دست مادربزرگ خود به نام بیبی میسپارد. بیبی از پسر داغ دیده استقبال میکند. شبی لیث با دیدن کابوس از خواب میپرد و فریاد میزند. بیبی به پیش او میآید و لیث را آرام میکند. از او میپرسد: آیا مادرت داستان بانوی بهشت را برایت تعریف کرده بود؟ لیث چیز زیادی از این داستان نمیداند. بیبی تصمیم میگیرد بخشی از داستان فاطمه زهرا را تعریف کند. داستان به ۱۴۰۰ سال پیش منتقل میگرد.
آنچه در این فیلم حکایت میشود در تلاش است با به صحنه کشیدن رنجهای آن حضرت ماجرای اولین قربانی تروریسم را با ماجرای کودکی در قرن بیست و یکم تطبیق دهد. بانوی بهشت تلاش می کند تا ریشه اهل تسنن را به عنوان تروریسم معرفی کند. این فیلم به شیوه ای این مسئله را به پیش می برد و داستان تاریخی را با داستان حال حاضر خود به گونه ای گره می زند که به مخاطب تلقین می شود تفکر اهل تسنن از ابتدا، تفکری تروریسمی بوده که از وفات پیامبر تا کنون ادامه دارد.
این فیلم اگرچه مبتنی بر واقعیات دقیق تاریخی ساخته شده است و القا کننده این تحلیل است که داعش از فکر سنی نشأت گرفته است، اما از ذکر این نکته بسیار مهم عامدانه چشم پوشی میکند و هیچ اشارهای نمیکند که عقبه و حامی بزرگ گروهکهای تکفیری و داعش، کشورهای استکباری مانند آمریکا و رژیم صهیونسیتی بوده اند که اگر حمایت آنها نبود این گروههای تروریستی مانند داعش قدرت بروز و ظهور نداشتند.
نکته بسیار حائز اهمیت دیگر آن است که تفکر وهابی و تکفیری که نوعی تفکر انحرافی و افراطی سنی هستند باعث و بانی تشکیل چنین گروه های تروریستی شده است. اما این فیلم کاری با تفکر تکفیری و وهابی ندارد. فیلم بانوی بهشت تمامی اهل تسنن را با یک دیدگاه قضاوت می کند. این فیلم قطع به یقین برای دامن زدن به آتش تفرقه بین شیعه و سنی ساخته شده است.
یاسر الحبیب همچنین در ویدئویی که در تاریخ ۱۷ دسامبر ۲۰۲۰ در سایت یوتویوپ منتشر ساخت از ابعاد دیگر این فیلم پرده برداری نمود. وی در بخشی از این کلیپ چنین گفته است: امروز حالم انقدر خوب است که توانایی وصفش را ندارم. بنظرم کار بسیار مؤثری انجام شده است. برای این فیلم به قدری تلاش شده است که هر بینندهای با دیدن آن واقعیت ماجرا را حس میکند. در این فیلم از جلوههای ویژه و موسیقی حرفهای استفاده گردیده است.
در این فیلم تلاش شده تا چهره حضرت بسیار به آنچه در کتب تاریخی درباره ایشان ذکر گردیده مطابقت داشته باشد. این از معجزات تکنولوژی است که امروز حرف اول را در دنیا میزند. در این فیلم تلاش شده تمام خصوصیات پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله نیز از قبیل شمایل جسمانی، خصوصیات رفتاری و سیره شخصی حیات ایشان همچون نحوه خوابیدن، غذا خوردن، نحوه نشست و برخاست، راه رفتن و… به صحنه کشیده شود. برای مثال یکی از اوصافی که برای پیامبر ذکر گردیده این است ایشان ۱۷ تار ریش سفید بر روی صورت شریف خویش داشتند. تمام این موارد در ساخت فیلم رعایت گردیده. این تفاوت میان فیلم ما و سایر فیلمهای ساخته شده تا کنون است.
اطلاعاتی که یاسر الحبیب از این فیلم میدهد و نیز تریلر پخش شده از آن حاکی از آن است که قرار نیست همچون فیلمهایی که تاکنون توسط شیعیان و یا حتی اهل سنت ساخته شده، چهره پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله پوشیده باشد!
در عین حال در تریلر دیده میشود چهره پیامبر را بدون هالهای از نور و یا مستتر نشان داده نشده. ولی چهره حضرت زهرا سلام الله علیها در آن دیده نمیشود. حتی چهره امام علی علیه السلام نیز به شکل ناملموسی نشان داده شده. به نمایش گذاشتن چهره برخی از صحابه و چهره خلفا و نیز عایشه همسر پیامبر در صورت اشخاصی که شرارت از چهره شان میبارد نیز در تریلر فیلم مشهود است.

واکنش ها به فیلم بانوی بهشت
پیش از ساخت فیلم
ادارهی مخابرات پاکستان محتوای این فیلم را «کفرآمیز» یاد کرده و درمدت کوتاهی پوشش محتواهای مربوط به آن را در پاکستان فیلتر کردهاست.
پیش دستی مراجع تقلید شیعه نسبت به فیلم بانوی بهشت
برخی از مراجع تقلید شیعه در ایران از جمله مکارم شیرازی، نوری همدانی، و جعفر سبحانی این فیلم را تلاشی برای ایجاد شکاف و اختلاف بین مذاهب اسلامی میدانند و تماشا و انتشار آن را حرام اعلام کردهاند.
بعضی نیز ادعا دارند که بانوی بهشت با چنین بازیگرانی در وعده خود صادق نیست و فقط میخواهد شیعیان را به راه افراط بکشاند.
ورود ساترا
ساترا پیرو نشر تیزر فیلم تفرقه افکنانه انگلیسی «بانوی بهشت» که بر اختلاف افکنی میان مسلمانان تمرکز کرده است، انتشار آن را در رسانههای داخلی ممنوع اعلام کرد.
به گزارش روابط عمومی رسانه ملی، این فیلم به دلیل داشتن محتوایی با موضوعات نفرت پراکنی، تفرقهافکنی، تهییج تعصبات نژادی و بهمنظور توهین به مذاهب اسلامی، وحدت جهان اسلام را مورد حمله قرار میدهد و کاملا ناقض دستورالعملهای محتوایی ساتراست. به همین علت انتشار آن در همه رسانههای صوت و تصویر فراگیر ممنوع است.
همچنین ساترا به دلیل ممنوعبودن محتوای نفرت انگیز در ادبیات حقوقی بین المللی، اعتراض خود را به نهادهای بینالمللی با استناد به قوانین بالادستی و شرایط استفاده (Terms of Use) اعلام کرده است و از طرق حقوقی پیگیر آن خواهد بود.
پشت پرده تولید چنین فیلم هایی چه افراد یا گروه هایی قرار دارند؟ «بانوی بهشت» را چه نهاد یا گروهی از نظر مالی تأمین کرده است؟
با مراجعه به اطلاعاتی که از سازندگان و حامیان مالی این فیلم در شبکه های اینترنتی موجود است می توان گفت که شرکتی به نام «اینلایتن کینگدام پروداکشن»(Enlighten kingdom production) تهیه کننده این فیلم است و یاسر الحبیب روحانی کویتی الاصلی که از چند سال گذشته تاکنون در لندن مستقر است و ظاهرا تفکر شیرازی ها را نمایندگی می کند نویسنده فیلمنامه (script writer) هستند.
ایلای کینگ Eli king کارگردان فرانسوی تقریبا معروف در غرب نیز کارگردانی این فیلم را برعهده دارد. جالب است بدانیم که همین آقای یاسر الحبیب تا سال ۲۰۱۹ یعنی تا سال گذشته مدیر همان شرکت Enlighten kingdom production بوده است.
در مورد هزینه های این فیلم هم طبق اطلاعات موجود در همین سایت، تاکنون فقط برای تولید آن ۱۵ میلیون دلار هزینه شده است. ظاهرا از طریق جمع آوری کمک های مردمی بوده. ولی ظن قوی بر آن است که جمعکردن چنین رقمی از سوی مردم در این مدت کوتاه خیلی مطابق با واقع به نظر نمی آید. احتمالا دولت یا دولتهایی پشت این پروژه اختلاف افکن بین قاطبه مسلمانان باشد.
واکنش ها پس از ساخت فیلم
چرا مسلمانان و جامعه شیعه به فیلم بانوی بهشت واکنش نشان دادند؟
فیلم «بانوی بهشت»، با تهیه کنندگی هیئت خدام المهدی (وابسته به یاسرالحبیب) و بازی تعدادی از بازیگران اروپایی و به زبان انگلیسی ساخته شده است.
حجت الاسلام سید هاشم موسوی، رئیس مرکز اسلامی انگلیس درباره فیلم «بانوی بهشت» می گوید: این فیلم به دنبال این است که با ژنتیک دانستن خشونت و افراط گرایی برای برادران اهل سنت، تلاش کند که شیعیان را از نزدیک شدن به آنان دور کند. اساسا وحدت بین مسلمان را غیر ممکن معرفی کند. از طرف دیگر به برادران اهل سنت القا میکند که شما نمی توانید عاشق اهل بیت(ع) باشید. چون ریشه شما از طریق گذشتگان شما به تفکر داعشی می رسد. لذا به بهانه بیان مظلومیت خانم فاطمه زهرا سلام الله علیها شرایطی را فراهم می کنند که فرزندان معنوی آن حضرت را به بدترین وضعیت ممکن در گیر جنگ های داخلی کنند که نتیجه آن از قبل قابل پیش بینی است.
حجت الاسلام سید هاشم موسوی، رئیس مرکز اسلامی انگلیس درباره فیلم «بانوی بهشت» می گوید: این فیلم به دنبال این است که با ژنتیک دانستن خشونت و افراط گرایی برای برادران اهل سنت، تلاش کند که شیعیان را از نزدیک شدن به آنان دور کند. اساسا وحدت بین مسلمان را غیر ممکن معرفی کند. از طرف دیگر به برادران اهل سنت القا میکند که شما نمی توانید عاشق اهل بیت(ع) باشید. چون ریشه شما از طریق گذشتگان شما به تفکر داعشی می رسد. لذا به بهانه بیان مظلومیت خانم فاطمه زهرا سلام الله علیها شرایطی را فراهم می کنند که فرزندان معنوی آن حضرت را به بدترین وضعیت ممکن در گیر جنگ های داخلی کنند که نتیجه آن از قبل قابل پیش بینی است.
روند این فیلم تلفیقی میان جریان داعش و سلفی تکفیری با ماجرای انحراف بعد از پیامبر (ص) و جریان سقیفه است. فیلم بانوی بهشت می خواهد این نکته را به مخاطب عرضه کند که داعش و جریان تکفیری زاییده تفکر اهل سنت و سقیفه است.
این فیلم با توجه به عقبه سازندگان آن همچون یاسر الحبیب که مستقیم از ملکه انگلیس بودجه خود را می گیرد، با هدف شعله ور شدن آتش اختلاف بین مذاهب اسلامی و تخریب روابط وحدت آمیز شیعه و سنی ساخته شده است. تیزر این فیلم تاکنون در یوتیوب، مخصوصا در کشورهای عربی خلیج فارس، میلیون ها بار دیده شده است. گفته می شود یکی از فیلم های جنجالی سال ۲۰۲۱ میلادی خواهد بود.
مرکز اسلامی انگلیس با ارسال نامه ای به مدیر حوزههای علمیه، خواستار روشنگری مردم از سوی مراجع عظام تقلید و حوزههای علمیه در خصوص فیلم «بانوی بهشت» قم شد. در این نامه تأکید شد: پیام این فیلم این است که داعش ریشه در آموزههای مسلمانان اهل سنت دارد و ظلمهایی را که به حضرت زهرا(س) شده است را در همین راستا معرفی میکند.
ورود فرقه انگلیسی به سینما
در وبسایت کمپانی سازنده نیز هیچگونه اطلاعاتی مندرج نشده است و فقط در توضیح این کمپانی نوشته شده است: Enlightened Kingdom یک شرکت تولید فیلم در انگلیس است. اهداف ما شامل تغییر تاریخ سینما از طریق بهبود فلسفه و سبک فیلم است. چشمانداز ما حول ایده نیاز به فیلمها برای داشتن معنای عمیقتر و ارتباط با مخاطب و جذب قلب و روح مردم در سراسر جهان است.
این فیلم که کارشناسان هزینه تولید آن را حدود ۱۵ میلیون دلار تخمین زدهاند، در بخش مسائل مالی نیز سعی بر اقدامات بینام و نشان دارد.
نقشآفرینی فعالانه جریان شیرازی در پروژه «اسلام آمریکایی-شیعه انگلیسی»
فراخوان تیم شیعه انگلیسی (فرقه شیرازیها) به منظور ساخت این فیلم که قطع به یقین نتیجه و مولودی جز ایجاد تفرقه و تنفر در بین شیعیان نسبت به مسلمانان اهل تسنن نخواهد داشت با چند هدف صورت گرفته است.

ایجاد مشروعیت و مصادره عنوان نمایندگی شیعیان به نفع فرقه منحرف شیرازیها و شیعه انگلیسی» هدف این فرقه است که از این به بعد هر اقدام آنها در بین رسانهها و افکار عمومی تحت عنوان خواست و تفکر شیعیان تلقی و ترجمان شود. دیگر هدف مفروض در این اقدام «خروج از بنبستی است که این فرقه منحرف به واسطه مخالفت علما و فتاوای مراجع بزرگ شیعه دچار آن شدهاند و با چنین اقدامی آنها از حالت انفعال و تدافعی به حالت تهاجمی آفندی تغییر موضع خواهند داد.
«اسلام امریکایی» و «شیعه انگلیسی» از جمله اصطلاحات و اطلاقهای بدیعی هستند که پس از پیروزی انقلاب اسلامی ذیل ادبیات دینی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی تعریف میشوند و به سرعت جای خود را در مفاهمات و مباحثات داخلی و خارجی پیدا کردند. نگاه تقریبی و وحدتآفرین علمای امامیه و در رأس آنها رهبر انقلاب اسلامی به عنوان سلسله جنبان جهان اسلام در کنار صدور فتواهای ضدتفرقه باعث شده که دشمنان دین و کشور با تمرکز روی مسئله مرجعیت، پروژه مرجعسازی از بین چهرههای مستعد انحراف و اعوجاج در بین امت را به عنوان یکی از راههای مقابله با اسلام کلید بزنند. یکی از نمونههای متأخر در این رابطه محمد بن عبدالوهاب، پایهگذار فرقه وهابیت بود که با نقش آفرینی انگلیسیها ایجاد شد. راهاندازی فرقه شیعه انگلیسی یا لندنی جدیدترین نمونه ایجاد اینگونه انحرافات است. که باز هم نقش محوری در آن را انگلیسیها بر عهده دارند.
تحولات منطقه از شکلگیری دولتهای دستنشانده در کشورهای مسلمان تا سربرآوردن نحلهها و گروههای تکفیری مانند داعش و القاعده که مشغول کشتار مردم مسلمان و بیگناه کشورهای اسلامی هستند همگی منبعث از تفکرات آرماگدونی صهیونیستهاست. به نتیجه رسیدن تفکرات ضدالهی صهیونیستها و تحقق افسانههای آخرالزمانی آنها در کنار جریان تکفیری که عمدتاً متمرکز بر اهل تسنن است نیازمند کاتالیزورهایی از جمله فرقه شیعه انگلیسی به عنوان جریان تکفیری در بین شیعیان است که با برجسته کردن مسائل اختلافی در پی ایجاد شکاف و انشقاق در جبهه امت واحده اسلام به نفع دشمنان خدا و ادیان ابراهیمی فعالیت میکنند.
از فحاشی تا نویسندگی
یاسرالحبیب، روحانی شیعه متولد ۱۹۷۹ میلادی در کویت است. او از سال ۲۰۰۱ هیاتی بهنام «خدامالمهدی» را در کویت تأسیس کرد. او در سال ۲۰۰۴ بهدلیل تندرویهایش به زندان رفت و پس از مدتی آزاد و از کویت اخراج شد. اخراج او با انتقاد پارلمان کویت همراه بود.
یاسرالحبیب سپس به لندن رفت. جایی که سید مجتبی حسینی شیرازی یکی از خاندان شیرازیها و برادر کوچکتر صادق شیرازی در آنجا سکونت دارد. گفته میشود او در دهکده ثروتمند فولمر در اطراف باکینگهامشر جنوبی یک کلیسای متروکه را به قیمت دو میلیون پوند خریداری کرده و آن را به مرکز فعالیتهای خود از جمله شبکه تلویزیونی اش (تلویزیون فدک) تبدیل کرده است.
الحبیب در سال ۱۳۸۹ شبکه ماهوارهای فدک را به راه انداخت. او در افتتاحیه شبکهاش انتقادات تندی از عایشه، همسر حضرت پیامبر و چهره مورد احترام اهل تسنن مطرح کرد.
لزوم رصد فعالیتهای وحدتشکن
فرقه شیرازیها از سالها پیش با منابع مالی سرشار که نقاط نامشخصی هم دارد، اقدام به فعالیتهای گسترده رسانهای کرده و دهها شبکه تلویزیونی و سایت راهاندازی کردند. نقطه اشتراک تمام فعالیت این رسانهها، تندروی و ایجاد تفرقه بین مذاهب اسلامی بود. آنها بهدور از فضای نقد و بحث علمی، با ادبیات و روشهای رادیکال سعی در ایجاد فاصله و دشمنی بین شیعه و سنی کردند. اقدامات آنها بهقدری تند بود که به مرور در ریشه و فلسفه آن هم شبهات زیادی مطرح شد. پایگاه رسانهای و سیاستگذاریهای این جریان در انگلیس است و با ورود چند میلیون دلاری به سینما آنهم با آن شبهات فراوان مسالهای نیست که بتوان بهراحتی از آن عبور کرد. باید فعالیتهای این فرقه بیش از پیش رصد و بررسی شود.
حمایت دولت انگلستان از یاسر الحبیب
یاسرالحبیب بعد از مدتی به کویت بازگشته و در 21 سالگی فعالیت های مذهبی اش را با تاسیس هیات «خدام المهدی» و انتشار مجله «المنبر» در کویت آغاز کرد. تا آنکه در سال 2003 و در پی انتشار سخنانی بر ضد عایشه همسر پیامبر(ص) توسط دولت کویت بازداشت شد. اگرچه یاسر الحبیب تحت فشار سلفی های کویت مجموعا به 15 سال زندان محکوم شده بود اما دوران زندان او مدت زیادی طول نکشید. او تنها پس از گذشت سه ماه در سالروز ملی کشور کویت مشمول عفو قرار گرفت.
برخی اخبار منتشر شده در رسانههای خارجی از فشار پشت پرده مقامات انگلیسی برای محقق شدن این اتفاق خبر میدادند. یاسر الحبیب به محض خروج از زندان از کویت گریخته و مدتی را بصورت مخفی در عراق و ایران سپری کرد. او بعد از مدتی سکوت خبری به یکباره در انگلستان مشاهده است. دولت انگلیس به محض ورود یاسر الحبیب برای وی پناهندگی و اجازه فعالیتهای مذهبی صادر کرد. امری که باعث شد این گمانه برخی رسانهها که او از سوی سیستم جاسوسی انگلستان اجیر شده است قوت بگیرد. تا حدی که کسانی نظیر سیدحسن نصر الله و شیخ اسد قصیر نیز درباره آن سخن بگویند.
این مسئله به شدت جای تامل دارد. حکومت استعماری انگلیس بارها علیه اسلام فعالیت های گوناگون انجام داده است. یکی از این کار ها به روی کار آوردن آل سعود در عربستان سعودی بوده است. پس آیا امکان دارد که مواضع خود را عوض کرده باشد و در راستای تبلیغات مذهبی شیعه قدم بردارد؟ قطعا اینگونه نیست. حمایت انگلیس به معنی هم راستایی یاسر الحبیب و فرقه شیرازی با اهداف تضعیف کننده اسلام و جلوگیری از گسترش آن در دنیاست.

اهانت به اهل سنت و حمایت عجیب انگلستان
با ورود به انگلیس وی اقدام به راه اندازی روزنامه Shia Newspaper حوزه امامین عسکرین، هیئت خدام المهدی، شبکه ماهواره ای فدک و شبکه ماهواره ای صوت العترة نمود و اخیرا نیز پروژه بزرگ ساخت مسجد محسن شهید را در دست انجام دارد.
الحبیب در سال 2010 مطابق با رمضان 1431 برای نخستین بار اقدام به برگزاری علنی مراسم جشنی بمناسبت سالروز وفات عایشه همسر پیامبر(ص) نمود که انتشار خبر آن منجر به برانگیخته شدن خشم اهل سنت در دنیا شد. وی نه تنها دست از این اقدامات بر نداشته بلکه مواضع خویش را در مورد عایشه در یک کتاب منتشر کرد. کتابی که عنوانی بسیار زشت و ناپسند داشت. او مدعی شده بود که کتابش با استقبال بینظیری از سوی صاحبان نظر مواجه شده. او گفت برخی کتابش را «کتاب قرن» نامیدهاند. مطلبی که تا به امروز هیچ تأییدی نداشته است.
وی با استمرار حرکت خود اقدام به برپایی مراسمات جشن در سالروز منتسب به مرگ خلیفه دوم نمود. او در اقدامی عجیب این برنامهها را بصورت زنده از شبکه ماهوارهای خود منتشر ساخت. اقدامی که تعجب بسیاری از مسلمانان در فرق مختلف اهل سنت و شیعیان را به همراه داشت.
الحبیب همچنین ضمن فاسق قلمداد کردن سید حسن نصرالله طی سخنانی گفت که اگر بن لادن و قرضاوی مجاهد هستند، سید حسن نیز مجاهد است. و او را به دلیل تبعیت از علمای شیعه گمراه خواند. یاسر الحبیب اگرچه در قبال مرجعیت آیت الله سیستانی در روزهای ابتدایی فعالیتهایش بسیار محتاطانه سخن میگفت اما هر روز به جسارت خویش در قبال ایشان نیز افزود تا اینکه در نهایت از عباراتی بسیار سخیف و ناپسند در قبال ایشان استفاده کرد. او بعد از ابراز این اظهارات سخیف مدعی شد که آیتالله سیستانی توجهی به نگاههای نسل جدید تشیع نداشته و عنقریب است که شاهد طغیان تشیع بر ضد مرجعیت باشد.
پس از این اتفاقات رهبر معظم انقلاب در پاسـخ به استفتایی از سوی علمای شرق عربستان، با صدور فتوایی هر گونه اهانت به نمادهای اهل سنت از جمله همسران پیامبر را حرام اعلام کرد. این آغازی بود بر مخالفت علنی الحبیب با جریان شیعی مستقر در جمهوری اسلامی ایران، عراق، کویت، بحرین، عربستان سعودی، عمان، یمن و سایر جوامع شیعی در کشورهای منطقه.
تکفیر اهل سنت و تکفیر شیعیان و مراجع عظام
الحبیب که تا این زمان بیشتر درگیر مناظرات و نامهنگاری با علمای وهابی و بخشی از اهل سنت بود با توجه به موضعگیری منفی علما و مراجع شیعه علیه وی ناگهان لبه حملات و انتقادات خویش را به سوی طیفی وسیع از علمای شیعی کشاند. او در این راه، هر روز چهرهای جدید از میان علمای شیعه را هدف گرفت. به گونهای که در موارد بسیاری آنها را تا حد کفر و خروج از دین تکفیر نمود. او با انتقاد از نگرشهای عرفانی طیفی از علمای شیعه مانند حضرت امام خمینی، علامه طباطبایی، آیت الله بهجت، آیتالله سیستانی، آیتالله حکیم و سایر مراجع بزرگ شیعه در کشورهای منطقه و … همگی ایشان را منحرف خوانده و بعلاوه حملات شدیدی را بر ضد شهید آیت الله محمد باقر صدر انجام داد. وی در گفتاری ناپسند مدعی شد که ایشان در حالی از این دنیا رفته که از مذهب تشیع خارج شده بود.
ارتباط یاسر الحبیب با مجتبی شیرازی پس از موضعگیریهای علمای اهل سنت و شیعیان در حرام اعلام کردن اهانت به نمادهای اهلسنت تقویت شد. برخی نشریات عربی از جمله الوطن و عکاظ و … اعلام کردهاند که یاسر الحبیب پس از آنکه سالها شاگردی مجتبی شیرازی را در لندن انجام داده با دختر وی ازدواج نموده و ارتباط سببی میان ایشان برقرار شده است. همچنین سید احمد شیرزی (فرزند سیدصادق شیرازی) که او هم ساکن لندن است، بارها در حمایت از یاسر الحبیب سخن گفته است.
در میان همه توهینهای الحبیب به مراجع عظام تقلید در تمام کشورهای اسلامی و شیعیان منطقه تنها کسی که از گزند کلام یاسرالحبیب در امان مانده و در اقدامی عجیب همواره به عنوان مرجعیت راستین شیعه از سوی او معرفی شده سید صادق شیرازی هستند. او همچنین مدعی است که بیت سید صادق شیرازی موید و حامی جریانی است که او این روزها دنبال میکند. ادعایی که تاکنون از جانب شیرازی رد یا تأیید نشد. اما بیت ایشان نه تنها هرگز ردیهای بر مدعیات الحبیب منتشر نکرده و کلامی بر ضد او و اهانتهایش به مراجع عظام اظهار نداشته بلکه در مواردی برای وی تاییدیه نیز نگاشته و به حمایت از او برخاسته است.
البته شخص سید صادق شیرازی در اقدامی که انعکاس رسانهای گشتردهای داشت پس از افزوده شدن انتقادها به یاسر الحبیب مبنی بر بی سواد بودن او اجازه نامهای مفصل برای او نگاشت. شیرازی در آن اجازه نامه الحبیب را در 30 سالگی «صاحب الفضیلة العلامة الحاج الشیخ یاسر الحبیب دام تأییده» خطاب کرد. برادر سیدصادق شیرازی (سیدمجتبی) و پسر ایشان (سید احمد) که هر دو ساکن انگلستان هستند رابطه تنگاتنگی با یاسر الحبیب دارند. هر دو بارها از یاسر الحبیب حمایت کردهاند.
حرکت پشت نقاب «احیای شعائر حسینی»
برخی رسانهها معتقدند که تأسیس شبکههای ماهوارهای که بودجه فراوانی برای تبلیغ در اختیار دارند. عنوان «احیاء شعائر حسینی» بهانهای برای فعالیت الحبیب شده. وی در رسانههای طرفدار خود به اقدامات تفرقهانگیز و اهانت به مذاهب مختلف مسلمانان همت گمارده است. شبکه جدید التاسیس «المرجعیة» یکی از شبکههایی است که به تبلیغ گسترده و انعکاس حرفهایی از جنس مواضع او و افرادی میپردازد. همچنین رسانههای متبوع الحبیب اعلام میکنند که عموماً درآمد خود را از طریق حسابهای بانکی که در کشور انگلستان برای خود ایجاد کردهاند، تأمین میکنند.
حرف پایانی در مورد بانوی بهشت و فرقه انگلیسی
تمامی شبهات در مورد دفاع مقدس، شبهات و حمله ها به مراجع تقلید شیعه و سنی، تشویق به تفرقه افکنی، افراط در عبادت و دین داری، توهین به اهل تسنن و… از فرقه شیرازی و شعیان انگیلیسی آب می خورد. یک دین داری افراطی. نقطه مقابل آن نیز در مذهب تسنن فرقه های تکفیری و وهابی هستند که عینا اعمال افراطیون شیعه را در قالب اهل تسنن پیاده می کنند. دشمنانی از جنس دین علیه خود دین. بسیار جالب است در حالی که خلفای سه گانه، مراجع شیعه همچون امام خمینی و خامنه ای، مدافعین حرم و رزمندگان جنگ تحمیلی مورد حمله فرقه شیرازی قرار می گیرند، شخصیت هایی همچون بن سلمان و صدام هیچگاه مورد انتقاد قرار نگرفته و گاهی حتی تطهیر هم می شوند. دیگر خودتان بفهمید افراطیون شیعه و سنی از کدام منبع تغذیه می شوند.
فیلم بانوی بهشت رنگ و لعاب خاصی دارد. فیلم برداری و نور پردازی عالی، جلوه های بصری چشم نواز، روایتی به شدت نزدیک به تاریخ (در حدی که حتی رفتار پیامبر تا حد امکان شبیه سازی شده است) و… باعث می شوند تا این فیلم مانند یک گل زیبا جلوه کند. اما گل های زیبا ممکن است خار های سمی داشته باشند. هدف این گلها مسموم کردن طرف مقابل است. در اینجا نیز با یک گل سمی ولی زیبا طرف هستیم. گلی که توسط دستان حرام زاده های افراطی با حمایت اربابان استعمارگرشان کاشته شده.
نویسنده #بهار
ویرایشگر متن #حسین_عبداللهی_کرمانی
عالی
متاسفم که این حرف رو میزنم
ولی با نقد شما هیچ حرفی نیست و این یک بار مخالفم
چون یکمش رو خوندم پشیمون شدم
ولی ماشاءالله
احست اسلام حقیقی یعنی شیعه دوازده امامی
غیر شیعیان سرنوشت و عاقبتشون به کجا رسید؟
عضویت در فرقه های داعشی و وهابی و طالبانی و عثمانی
ببخشیدا یعنی دارید به اهل سنت توهین می کنید؟
اصلا کتاب خوندید؟ میدونید چرا افراد به داعش و این فرقه ها می پیوندند؟ سنی و غیر سنی هم نداره
من خودم شیعه هستم
یه کتابی رو خوندم در مورد یه زن افغانی که به داعش پیوسته بود
ایشون وقتی دستگیر میشه یه فیلمی از رهبر انقلاب بهشون نشون میدن در مورد همین برادری اهل سنت و شیعه
اون خانمه شاخ در میاره به معنای واقعی کلمه چون جاهل بوده در این مورد
فقط همین
توی همون کتاب در مورد یه دختر شیعه که به داعش پیوسته بود هم نوشته بود
پس فقط سنی ها به داعش نمی پیوندند
از همین جا حرفتونو محکوم می کنم کتاب نکته های ناب ج 5 رو بخونید رهبری خودشون گفتن توی هر جامعه ای، شهری، قبیله ای، خانواده ای و کلا هر صنفی، هم خوب وجود داره هم بد نمیشه گفت 100 درصد بد هستن حتی اگه خوب هم توشون نباشه شاید بدِ مایل به خوب باشه
یا بگیم 100 درصد خوب هستن خب نمیشه دیگه حتی اگه بد هم نباشه اونجا، خوبِ مایل به بد شاید وجود داشته باشه
لطفا طرز فکرتونم عوض کنید
حرفم هنوز تموم نشده میدونم این فیلم ارزش سرچ هم نداره چون ساخت روباه پیر انگلیس هستش و مسلما ندیده میدونم که کلی اهانت به مقدسات و پیامبر داره
ولی در کل منظورم اینه با اون متن قبلی شما که برداشت بنده هم بود شیعه از سایر گروه های اسلامی برتر و کامل تر هستش
انگلیس کثیف بی غیرت پست فطرت هم که هنری جز جنایت و تحریف نداره
ولی آفرین به کسی که منصفانه برتری و حق بودن شیعه رو اعلام کنه
این فیلم مخاطب عام نداره این نقدا بدتر باعث میشه این فیلم دیده بشه خود من اصلا از همچین فیلمی خبر نداشتم با خوندنه نقدتون به فکر نگاه کردنش افتادم
سلام علیکم
این فیلم واقعا هم موقع پخش تریلر و هم موقع اکران سر و صدای زیادی به پا کرد. به شدت هم دیده شده و تا به حال چندین بار در موردش به ما مراجعه کردند. همین که بر خلاف سایر نقد های ما این نقد در زمان محدود بازدید بالایی (نسبت به سایر مقالات همین سایت) داشته یعنی عام در موردش آگاهه و کنجکاو در مورد محتوای اون.
یکی از واجبات نقد ما این اثر بوده تا هم موضع فیلم هم سازندگانش رو آشکار کنه و بر اساس ویرایش متن فکر نکنم خیلی حس کنجکاوی مخاطب رو برای تماشای فیلم تحریک کرده باشه.
در ضمن بازخورد های نسبتا خوبی هم بابت پرداختن به این اثر داشتیم.
اما حتما نظر شما نسبت به برخی آثار دیگه لحاظ میشه. چون واقعا یکسری آثار مخاطب عام نداره و نباید گعرفی بشند.
بهترین فیلم های مقدس و خوب جهان :
سریال پیامبر خدا حضرت یوسف پیامبر
مردان آنجلس (اصحاب کهف)
مختارنامه و قیام امام حسین علیه السلام
فیلم ملک سلیمان نبی
بشارت منجی
فیلم سینمایی حضرت محمد مصطفی رسول الله
سریال امام علی علیه السلام
معمای شاه
انیمیشن فرمانروایان مقدس
در آینده :
سریال سلمان فارسی
فیلم حضرت نوح علیه السلام
سریال حضرت موسی علیه السلام
(جناب حاتمی کیا)
فیلم حضرت صالح علیه السلام